×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/tuinvandeburen.nl/httpdocs/images/moestuin
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/moestuin

Deze moestuin was al twee jaar in afwachting van een nieuwe indeling.
Er is heel hard gewerkt aan het bewoonbaar maken van het tuinhuis op het terrein, waardoor de rest er een beetje bij in schoot.
De opdrachtgever wist heel precies wat ze wilde, er stond ook al het een en ander in de tuin, ideeën op papier en er zat nog véél meer in het hoofd. Het kwam echter maar niet verder.

Twee kunnen er meer dan een en na twee uurtjes brainstormen lag er een schets en een actieplan waarmee ze aan de slag kon.
{gallery}moestuin{/gallery}

Er waren twee wensen: bloemen, heel veel bloemen. En paadjes zodat je goed tussen de borders kunt lopen om van al het moois te genieten.
In de borders komen vaste planten, waarvan een deel inheems, siergrassen en een aantal heesters.De aanleg is verzorgd door Huub Kistemaker, samen met de opdrachtgever. Veel materialen zijn hergebruikt. Stenen, flagstones, boomstammetjes.
Ze hebben er, nu al, een fantastische tuin van gemaakt.
Tijd voor de planten.