Collage ontwerpen

Een nieuwe of andere tuin begint altijd met een hoop ideeën en wensen. Maar er een goed tuinontwerp van maken blijkt vaak toch moeilijker te zijn dan gedacht.
Ik help je graag bij het realiseren van een tuin waar je met veel plezier jaren van kunt genieten.

  • Wat kan ik voor je betekenen
    * tuinontwerp: met een ontwerp kun je zelf de tuin aanleggen of aan laten leggen
    * beplantingsplan: op de plattegrond van de borders wordt aangegeven welke planten waar komen. Met uitgebreide plant- en onderhoudsinformatie
    * schetsservice: gezamenlijk brainstormen over je tuinontwerp. Na afloop ligt er een schets waarmee je zelf verder kunt

Contact
Bel mij voor meer informatie, tel. 06 1738 2345 of mail naar

Tuinontwerp
Na het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek waarin we de wensen en ideeën bespreken, maak ik een offerte van de kosten voor het maken van een ontwerp. Na akkoord maak ik een schetsontwerp dat na bespreking resulteert in een definitief ontwerp.
Met het definitief ontwerp kun je zelf de tuin aanleggen en inplanten of geheel of gedeeltelijk aan laten leggen. Ik werk samen met andere hoveniers en kan de aanleg van het ontwerp voor je coördineren. In de regio Arnhem laat ik mijn ontwerpen graag uitvoeren door de heren van De Groene Vingers.

Beplantingsplan
De beplanting maakt een ontwerp helemaal af en bepaalt voor een groot deel de sfeer in de tuin. In het beplantingsplan, de plattegrond van de borders, wordt aangegeven welke planten waar komen. Daarnaast ontvang je uitgebreide informatie over de gebruikte planten zoals hoogte, bloeitijd en onderhoud. Een beplantingsplan kan ook gemaakt worden voor een bestaande tuin.
Voor het maken van een beplantingsplan werk ik samen met Anthonetta van Bergenhenegouwen van Bloemen in de tuin.`

Schetsservice
Je bent zelf aan het stoeien geweest met een tuinontwerp maar wilt er toch professionele ondersteuning bij. Tijdens een gesprek bespreken we jouw ideeën en wensen en de zelfgemaakte schets(en). Door er samen over te brainstormen ligt er na afloop een schetsontwerp (op schaal) van een tuin die helemaal van jou is. Met deze schets kun je de tuin zelf aanleggen of aan laten leggen.

Meer weten?
Bel mij, tel. 06 1738 2345 of mail naar