thalictrum banner

Het tuinpad heeft aan beide kanten een kleine border met hier en daar potten maar oogt vooral grijs, lees stenig. Dat moest groener. 
Zeventig tegels werden gelicht en een halve kuub wit zand werd eruit geschept. Met een deel van de stoeptegels, bakstenen die er nog lagen en gekregen hardstenen keien is een iets verhoogde border gemaakt. Er ging een kuub tuingrond in.

De planten uit de bestaande border en bloempotten kregen een plekje in de nieuwe border. De border met drie Ribes struiken, die in potten stonden, werd aangevuld met nieuwe planten zoals smeerwortel, akelei, verschillende ooievaarsbek-soorten, ruit & wolfsmelk.
De border aan de andere kant wordt in het najaar vergroot. Nu, hartje zomer verplanten zullen veel planten niet op prijs stellen en wellicht het loodje leggen.

Bewaren

tuintip

Sinds 1 januari 2018 kun je als inwoner van Waterschap Rivierenland, gebruik maken van de subsidieregeling Klimaatactief voor het klimaatbestendig maken van je tuin, huis of straat. Er zijn genoeg maatregelen te bedenken waarmee je je tuin of straat klimaatbestendig kunt maken. Ik denk graag met je mee als je hulp nodig hebt.
Bel me (0617 38 2345) of stuur een mail naar

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren